‘’TÜRK TELEKOM’’ Alt Yapı Çalışmalarını Durdurdu
Kurum ‘’sabit internet’’ hattı satmak üzere; anlaşma yaptığı firmaların yeni müracaat veya nakil işlemlerini Bölgede Alt Yapı yok diyerek geri çeviriyor.
TÜRK TELEKOM A.Ş. 2019 yılı teknoloji çağında; sabit internet talebi yada mevcut internet hatlarını nakil etmek isteyen abonelere ‘’ALT YAPI YOK’’ mazereti ile cevap verebiliyor.
Ve taşınabilen modem alın, 24 ay ödeme taahhüdü verin, biz de size cep telefonu hattı ile internet erişimi satalım, Fiber hızında internetiniz olsun diyorlar.
İnsanları bu duruma zorlayamazsınız. Kaldı ki; yoğun iş akışı için internet kullananlar için böyle bir çözüm olamaz.
Bir de madalyonun diğer yüzü var. İzmir’in 1. Derece turizm bölgesi Foça’da aynı sıkıntıyı yaşayan bir ‘’GAZETE BÜROSU’’ VAR. Adres değişikliği sebebiyle sabit internetini nakil ettirmek isteyen gazete sahibi traji komik bir durumla karşılaştı. Bulunduğu adresteki aynı sokakta mevcut 7 sabit abonelik var, 1 tanesi de bitişik binada. Kendisine bulunduğunuz bölgede ALT YAPI yok diyerek; nakil işlemini askıda tutuyorlar.
Foça Türk Telekom Müdürlüğünde; derdinizi anlatacağınız üst düzey bir yönetici bulunmamaktadır.
Şuan da gazete bürosunun yaklaşık 60 gündür sabit internet hattı yoktur. Geçici çözümlerle haberciliğini sürdürmeye çalışmaktadır, maddi ve manevi zarar içindedir. Ayrıca halkın haber alma özgürlüğü de kısıtlanmaya çalışılmaktadır.
TÜRK TELEKOM yetkililerini, bu durumun ivedilikle düzeltilmesi için; göreve davet ediyorum.
Kamu oyunun bilgisine sunulur.





Bornova'da bilim ve gökyüzü buluşması
Güneş Enerjisi Kullanımında Rekor Büyüme Yaşanacak
Yapay Zeka ChatGPT Dünya da İlk Sınavına Türkiye’de Girdi
Milli Muharip Uçak 2023’te Hangardan Çıkıyor
Çözüm Makina’dan MINEX 2021 İzmir Fuarında Canlı Webınar
Ege’de “Endüstri Bitkileri ve Teknolojileri Anabilim Dalı” kuruldu
Bülent Bülbül, LG Türkiye Ev Eğlencesi Elektroniği ve Beyaz Eşya Ürün Grupları Satış Başka..
DEÜ’DEN ENERJİ HAMLESİ
EÜ’den Türkiye’nin ilk CORNET projesi
Türkiye, elektrik ihtiyacının 3’te 1’ini karşılayacak biyokütle potansiyeline sahip..
DEMİR ŞIRINGA
UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ
GERİSİ LAFÜGÜZAF
KALP ÜLKESİ
TERÖRÜ LANETLİYORUZ.
BİR KAP SUYU ESİRGEMEYİN
Foça Belediyesi
FADİME GEZER İLE RESİM ÜZERİNE KONUŞTUK…