Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
İzmir'de Çekilen Roya adlı Film; En İyi Film Ödülü Aldı
Alper Akdeniz’den İzmir’e Uluslararası Ödül

İzmir'de Çekilen Roya adlı Film; En İyi Film Ödülü Aldı
+ -
Reklam

Alper Akdeniz’den İzmir’e Uluslararası Ödül

       Geçen yıl çekmiş olduğu Roya adlı kısa filmiyle ulusal ve uluslararası birçok festivalde gösterildi ve ödüller aldı. En son ödülünü de Fas’ta düzenlenen Festival Isura Du Cinematographique Al Hoceima’da en iyi film ödülünü aldı. Filmin başrollerini Cansel Elçin, Sema Öztürk, Gündüz Öğüt ve Müşerref Göksever’in paylaştığı film ortadoğudaki büyük savaştan kaçan mültecileri konu alıyor. Güzelbahçe Belediyesi ve Okumuş Adamlar’ın sponsorluğunda çekilen film hala belli festivallerde gösterimleri devam ediyor.

         Alper Akdeniz ödül ve filmle ilgili “Bu başarı inançla çalışan, hayalleri olan bir ekibin başarısıdır. Filmimize emek veren bütün sanatçı arkadaşlarımı büyük bir içtenlikle tebrik ediyorum. Onlar Roya’nın nefes almasını sağlayan çok önemli neferlerdir. Filmde Aref ve Roya’nın en büyük hayali; silah seslerinin duyulmadığı bir sabaha uyanmaktır. Ne yazık ki bir gemi faciasında ölen binlerce insanın adıdır ROYA.” dedi.

       Yeni kısa filmi Rüya’yı da bitirdiğini söyleyen Akdeniz, 2016 yılı içerisinde uzun metraj filmi ile izleyicilerle buluşmak için hazırlıklar yaptığını söyledi. 




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 2854 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI