Bostanlıspor Kaleci Okulu açtı…
Bostanlıspor, Karşıyaka, İzmir ve Türk Sporuna yeni kaleciler kazandırmak amacıyla “Kaleci Okulu” açtı.
Bostanlıspor A Takımında kaleci antrenörü olarak görev yapan Emirhan Kurtboğan yönetiminde açılan ve hafta sonları Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Futbol Sahasında çalışmalarını sürdürecek “Bostanlıspor Kaleci Okulu”nun amacı Karşıyaka’ya yepyeni yetenekli kaleciler yetiştirmek.
Bostanlıspor genel sekreteri İlkay Özçelik, yepyeni ve yetenekli kalecileri sıfırdan yetiştirmek amacıyla öyle bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, şu açıklamayı yaptı:
“Bostanlıspor’un yeni projesi olan kaleci okulumuzda, eski kaleci ve kaleci antrenörümüz Emirhan Kurtboğan eğitmen olarak görev yapacak. 2014 yılında İstanbul Ulusspor’da kaleciliğe başlayan genç antrenörümüz, bir yıl sonra Beşiktaş altyapı antrenörlerinin gözüne battı ve kendisi siyah beyazlı ekibe alındı. Yetişmesi ve tecrübe kazanması amacıyla Beşiktaş’ın pilot alt yapı takımı Muradiye Gençlerbirliğine kiralandı. U16, U17, U19 ve A Takım kadrolarında başarıyla kalecilik yapan Emirhan, Beşiktaş’a geri döneceği sezon sakatlanıp futbola veda etmek zorunda kaldı. Bostanlıspor bünyesine kaleci antrenörü olarak dahil ettiğimiz genç kardeşimiz Etiler Anadolu Lisesi futbol takımında oynadığı dönemde okullar arasında İstanbul’un en iyi kalecisi de seçildi. Şimdi tüm tecrübelerini yeni yetenekli kaleciler yetiştirmek için kullanacak. Bostanlıspor Kaleci Okulu’na kayıtlar devam etmekte olup, 0-544 73511912 numaralı telefondan da ayrıntılı bilgi alabilirler.”



İzmir’in olimpiyat gururu
Basketbol tutkusu sokağa taşacak
İzmirli Genç Sporculardan Büyük Başarı
İzmir’e buz pateninden 9 madalya
Başkan Soyer “Sultanların” zaferini gençlerle izledi
Dünya Şampiyonası’nda İzmirli Lise Öğrencisi Zeynep Kaplan İkinci Oldu
MİNİK SPORCU KUŞAK YÜKSELTTİ
İzmir Büyükşehir Belediyesi çeyrek finalde
İzmir’in yıldızlarına 2022’de madalya yağmuru
KAAN YÜKSEL’ DEN SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANISINA
DEMİR ŞIRINGA
UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ
GERİSİ LAFÜGÜZAF
KALP ÜLKESİ
TERÖRÜ LANETLİYORUZ.
BİR KAP SUYU ESİRGEMEYİN
Foça Belediyesi
FADİME GEZER İLE RESİM ÜZERİNE KONUŞTUK…