Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
Batur’dan Mücadeleye devam yemeği
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 1 Kasım seçimlerinde sandık görevlisi olarak görev yapan CHP’liler için bir yemek düzenledi.

Batur’dan Mücadeleye devam yemeği
+ -
Reklam

Batur’dan Mücadeleye devam yemeği

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 1 Kasım seçimlerinde sandık görevlisi olarak görev yapan CHP’liler için bir yemek düzenledi. Son derece coşkulu geçen yemekte Başkan Batur Kılıçdaroğlu’na sonuna kadar destek vererek ‘iktidara kadar mücadeleye devam’ mesajı verdi.

Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde Narlıdere Belediye Başkan Abdül Batur tarafından gerçekleştirilen ‘İktidara kadar Mücadeleye devam’ yemeğine beş yüz sandık görevlisi katıldı. Şölen yerini andıran salonu dolduran partililer 1 Kasım seçimlerinde gösterdikleri mücadele neticesinde Narlıdere’yi 4 puan yukarıya taşıyarak Türkiye ikincisi olmanın mutluluğunu yaşadılar.  ‘İktidara kadar Mücadeleye devam’ yemeğine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve sandık görevlilerinin yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, CHP İzmir Milletvekili adayı Ednan Arslan, CHP İzmir Milletvekili adayı Selda Erdan Kılıç, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen, CHP Narlıdere ilçe yönetimi, CHP Narlıdere Kadın Kolları, CHP Narlıdere Gençlik Kolları, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar katıldı.

CHP’nin Genel başkan sorunu yok

‘Narlıdere seninle guru duyuyor’ sloganları ile ‘İktidara kadar Mücadeleye devam’ yemeğinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ‘İktidara Kadar Mücadeleye Devam’ diyerek sözlerine başladı. Batur “ Narlıdere ilçe örgütü 7 Haziran’dan 1 Kasım seçimlere kadar çalışmalarını son derece başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş ve yüzde 4.2’lik bir artış sağlamıştır. 2000 yılından bugüne kadar gösterilen özveri ile her seçimden alnımızın akı ve rekorlarla çıktık. Bu yüzden sizlere minnettarız ve şükran borçluyuz. Türkiye genelinde istediğimiz neticeleri alamdık. Son derece üzgünüz. CHP olarak önümüzde kurultay süreci bulunuyor. Bu konuları neden ve niçinlerini tartışacağız ve görüşeceğiz. CHP’nin daha iyi noktalara gelebilmesi için gereken mücadeleyi yapacağız. Bir kez daha hepimiz bir aradayken açık bir şekilde ifade etmek isterim ki; Cumhuriyet Halk Partisinde genel başkan sorunu yoktur. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur ve her iki seçim sürecinde aslanlar gibi çalışarak mücadelesini vermiştir. Bunu son derece açık yüreklilikle ifade ediyorum bir kurultay delegesi olarak ben Sayın Kılıçdaroğlu’nun sonuna kadar arkasındayım. Asıl olarak partide görevlerini yapmayanlardan hesap sormak lazımdır. Maalesef, hiçbir çalışmada bulunmayıp parti içi hesaplaşmalara bütün enerjiyi harcamak bu partinin doğasında var. Genel başkanımızla yaptığımız telefon görüşmesinde de ifade ettiğim gibi ‘ Bu partinin iç çekişmelerle geçirecek zamanı yok’. Eğer iktidar olacaksak birbirimizi sevmemiz lazım, birbirimizle omuz omuza olmamız lazım. İktidar için başka sansımız yok, başka Cumhuriyet Halk Partisi yok, başka Türkiye yok. Son derece demokratik bir ortamda delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. İlçe ve İl kongrelerini gerçekleştireceğiz. Ama her şeyden önce hiç kimse unutmamalı ki hepimiz Cumhuriyet Halk Partisi için mücadele veriyoruz, hepimiz arkadaşız, kardeşiz. Biz kime karşı mücadele veriyoruz ?. Ak Parti demek yetmez. Karanlıklar partisine. Ben Abdül Batur olarak sadece ve sadece bu karanlıktan kurtulmak için hepinizi mücadeleye çağırıyorum. Bu mücadelenin ana yapıtaşları sizlersiniz. Biz sizlerle varız. Onun için bir kez daha rica ediyorum. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti Cumhuriyet değerlerine ve AKP’nin ele geçirmek ve yıkmak için tüm gücünü ortaya koyduğu Cumhuriyet Halk Partisine hepimiz sahip çıkmalıyız.

Muhtarlara teşekkür

‘Narlıdere Seninle Gurur Duyuyor’ sloganları ile sık sık kesilen konuşmasını muhtarlara teşekkür ederek kapatan Batur “ Bir arkadaşımız CHP’de bir göreve geldiği zaman CHP adına görev yaptığı için en büyük sevgi ve saygıyı göstermemiz lazım. Muhtarlarımız devletin resmi kurum görevlisidir. Kendilerini riske atarak CHP’ye üye olmuşlardır. Bu üyelik yetmemiş gibi seçimlerde bina sorumlusu olmuşlardır. Bilgisayarlarını seçimlerde seçmenlerimize yardım etme amacıyla kullanarak bizlere destek vermişlerdir. Ben onlara hepiniz adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un ardından ‘İktidara kadar Mücadeleye devam’ yemeğinde birer ufak konuşma gerçekleştiren CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, CHP İzmir Milletvekili adayı Ednan Arslan, CHP İzmir Milletvekili adayı Selda Erdan Kılıç,  Yaptıkları başarılı çalışmalarla Narlıdere’de CHP’yi 4 puan yukarı taşıyan tüm ilçe örgütüne teşekkür ederken mücadeleye devam mesajları verdiler. 




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 1947 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI