Antalya’da Turist sayısı 1.5 milyona yaklaştı
Rusya’dan yasaklanan uçuşların başlaması, Almanya’nın da seyahat uyarısını kaldırmasıyla Antalya gelen turist sayısında korona öncesi günlere gidiyor.
Antalya Havalimanı verilerine göre, bu yılın ilk 6 aylık döneminde kente gelen toplam turist sayısı 1,5 milyona yaklaştı.
Fraport TAV Antalya Havalimanı verilerine göre, 1 Ocak ile 30 Haziran arasındaki 6 aylık donemde Antalya'ya gelen toplam yabancı turist sayısı, 1 milyon 468 bin 40 kişi oldu. Gelenlerin ülkelere göre dağılımında ilk sırayı 417 bin 493 turistle Ukrayna alırken, Rusya 406 bin 562 kişi ile ikinci sırada. üçüncü sırada 198 bin 835 kişi ile Almanya var.
Özellikle Rusya’dan uçuşların 22 Haziran itibarıyla yeniden açılmasıyla hareketlilik arttı. Antalya Havalimanına 1 Temmmuz'da yurt dışından 261 uçak inerken. 49 bin 669 turist geldi. Bunların 19 bin 625'inin Rus, 6 bin 427'inin ise Alman
Bir de İngiltere açılsa…
Türkiye’nin turizmde üç kaynak pazarından ikisi; Rusya ve Almanya’dan sonra gözler İngiltere’ye çevrildi.
İngiltere’nin de açılmasıyla Antalya’ya günde 85 bin ziyaretçinin giriş yapacağı, bunun da korona öncesi sayı olduğu belirtiliyor.
Sektör temsilcileri artan yolcu trafiği yanında sezonun da uzayacağını belirtiyor.



Göl Gazinosu 94’üncü İEF ile kapılarını açıyor
ESBAŞ AŞÇILARI ULUSLARARASI YARIŞMADAN BİRİNCİLİKLE DÖNDÜ
Zeki Bozgan'dan Bahçe Kafeden sonra Batı tarzında yeni bir kafe açılışı
TURİZMDE İZMİR HAKKÂRİNİN GERİSİNDE KALDI ”
Karavan Tutkunları Bu Modele Bayılacak
İzmirli turizmcilerden Başkan Soyer’e teşekkür ziyareti
İzmirliler Kurtuluş Günü’nde İzmir Fuarı’na akın etti
FOÇA’NIN EN YENİSİ LOÇA RESTAURANT İLE LEZZET YOLCULUĞUNA HAZIR OLUN
Başkan Soyer'den fuar turu
DEMİR ŞIRINGA
UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ
GERİSİ LAFÜGÜZAF
KALP ÜLKESİ
TERÖRÜ LANETLİYORUZ.
BİR KAP SUYU ESİRGEMEYİN
Foça Belediyesi 