Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
Yeni anlaşmalara imza atıldı
İzmir Üniversitesi Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise ikinci büyük üniversite eğitim kongresi olan “European Association for International Education (EAIE)” fuarı ve konferansına katıldı.

Yeni anlaşmalara imza atıldı
+ -
Reklam

Yeni anlaşmalara imza atıldı

İzmir Üniversitesi Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise ikinci büyük üniversite eğitim kongresi olan “European Association for International Education  (EAIE)” fuarı ve konferansına katıldı. Her yıl farklı bir ülkede binlerce profesyoneli bir araya getiren EAIE, 90 ülkeden 5 bine yakın yükseköğretim mensubunun katılımıyla 27’inci kez İskoçya’nın Glasgow şehrinde düzenlendi. Fuara katılan üniversiteler eğitim faaliyetlerini, akademik ve sosyal olanaklarını, kültürel ve sportif faaliyetlerini tanıtırken yükseköğretim kurumları arası işbirliği ve görüş alışverişinde de bulunuldu.

İzmir Üniversitesi’nin yurtdışı tanıtımlarının sürdüğünü ve yabancı öğrencilerin İzmir Üniversitesi’ne olan ilgilerinin her yıl daha da arttığını ifade eden Uluslararası İlişkiler Ofisi Sorumlusu Aslı Tanrıöğen, öğrencilere daha fazla Erasmus Plus ve yurtdışında staj olanağı sağlayacak anlaşma yapılan fuarın verimli geçtiğini söyledi.




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 551 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI