Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
TSD BAŞKANLARI İSTANBUL’DA TOPLANDI
Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen Başkanlar Kurulu Toplantısı, İstanbul Sarıyer Belediyesinin ev sahipliğinde Kilyos Sosyal Tesislerinde yapıldı.

TSD BAŞKANLARI İSTANBUL’DA TOPLANDI
+ -
Reklam

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEK BAŞKANLARI İSTANBUL’DA TOPLANDI

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen Başkanlar Kurulu Toplantısı, İstanbul Sarıyer Belediyesinin ev sahipliğinde Kilyos Sosyal Tesislerinde yapıldı. Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar, toplantının kendileri açısından da çok verimli geçtiğini belirtti.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Genel Merkezi tarafından ve İstanbul Sarıyer Belediyesinin ev sahipliğinde Kilyos Sosyal Tesislerinde Türkiye’deki şube başkanlarının katıldığı Başkanlar Kurulu Toplantısı, 24 – 27 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapıldı.

Kilyos Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Başkanlar Kurulu Toplantısındaülkemizin içinde bulunduğu durum da değerlendirilirken son zamanlarda tırmanan terör olayları kınanarak, ülkemizin bir an önce huzur ve güven ortamına kavuşması temenni edildi.

Toplantıda, derneğe bağlı engellilerin hak kayıpları ve engelli vatandaşların yaşadıkları sorunlar, derneğin bağlı olduğu federasyon ile konfederasyonların durumu, Türkiye Sakatlar Derneği şubelerinin durumları ile çalışmalarının konuşulduğu ve sonuç bildirgesinin yakında yayınlanacağını açıklayan Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar, toplantının kendileri açısından da çok verimli geçtiğini belirtti.

Başkanı Gürsel Vardar, Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz ve yönetim kurulu üyelerine, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Nüvit Demircan ve Sarıyer Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mahmut Kement’e gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür etti.

Toplantıya Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar ve Mali Sekreteri Hayri Akduran katıldı.
HABER: ENVER DOLGUN




Kaynak: HABER: ENVER DOLGUN

Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 507 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI