Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
TORBALI YÜZMEYİ SEVDİ…
Torbalı Belediyesi’ne ait Aquapolis Yüzme Havuzu sezonu kapattı. 1 Haziran’da kapılarını açan sosyal tesis, 3 ayda 29 bin dolayında ziyaretçi kabul etti.

TORBALI YÜZMEYİ SEVDİ…
+ -
Reklam

TORBALI YÜZMEYİ SEVDİ…

İlçedeki Aquapolis yüzme havuzundan bu sezon 29 bin kişi yararlandı.

Torbalı Belediyesi’ne ait Aquapolis Yüzme Havuzu sezonu kapattı. 1 Haziran’da kapılarını açan sosyal tesis, 3 ayda 29 bin dolayında ziyaretçi kabul etti. Günlük ortalama 300 kişinin faydalandığı Aquapolis’te yüzme sporları dâhil pek çok etkinlik gerçekleştirildi. 7 ile 14 yaş arası çocuklara yüzme eğitimi verilen, tesislerde Sneak Bar ve restoran da bulunuyor. Müzik yayını ile birlikte farklı animasyon gösterilerinin de yer aldığı Aquapolis'te olası kaza ve yaralanmalara karşı da sağlık ekipleri hazır bulunuyor.

DAR GELİRLİ AİLE ÇOCUKLARINA HEM HAVUZ HEM DE TAŞIMA BEDAVA…

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, dar gelirli ailelerin yoğunlukta yaşadığı mahallelerdeki çocukların yüzme havuzundan ücretsiz yararlanmasını sağladıklarını, ulaşım sorununu da kendilerinin çözdüklerini söyledi.

Başkan Görmez, “Özellikle Roman vatandaşlarımız ile dar gelirli ailelerin yaşadığı kenar mahallelerdeki çocuklarımızın buradan ücretsiz yararlanmasını sağladık.  Bu uygulama ile beraber hep birlikte yüzdük, eğlendik, onların kendilerini daha mutlu hissetmelerini sağladık. Kendilerine değer verdiğimizi bilmelerini istedik. Aynı uygulama önümüzdeki yıl da devam edecek” diye konuştu.

ÇEVRE İLÇELERDEN DE TALEP GÖRDÜ

Aquapolis Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesislerine bu sezon çevre il ve ilçelerde oturan vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Torbalı halkından tam not alan aile günü uygulaması bu yıl da devam etti. Havuz içerisinden nakit para akışı olmadı. Vatandaşlar girişte kartlarına yükleyecekleri para ile alışveriş yapabildi ve kartta kalan para çıkışta kendilerine iade edildi.




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 507 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI