Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
Siyasilerin çocukları bedelliden yararlanmasın
Türkiye’de her şeye zam yapılırken bedelli askerlikte indirime gidildiğini vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, “Bu indirimden en çok da AKP hükümetinin bakanları ve milletvekilleri yararlandı.

Siyasilerin çocukları bedelliden yararlanmasın
+ -
Reklam

Sertel: Siyasilerin çocukları bedelliden yararlanmasın

CHP’li Sertel: Din, bayrak ve şehitler üzerinden siyaset yapılmaz

Türkiye’de her şeye zam yapılırken bedelli askerlikte indirime gidildiğini vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, “Bu indirimden en çok da AKP hükümetinin bakanları ve milletvekilleri yararlandı. Çünkü AKP’li Bakan ve Milletvekili’nin çocuğu olan 137 kişi bedelli askerlik yaptı. Siyasilerin çocukları bedelli askerlikten yararlanamaz diye bir kanun çıkarmak lazım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP Adayı Atila Sertel, saha çalışmaları kapsamında sırasıyla Naldöken, Doğanlar, Pınarbaşı, Işıkkent ve Çamdibi esnafını ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Atila Sertel’le bir araya gelen vatandaşlar daha çok terör ve ekonomik yönden şikayet ederken, yeni dönemde terörün tamamen bitirilmesini istediklerini ifade ettiler.

“ÖNCE TÜRKİYE”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Önce Türkiye” misyonuyla hareket ettiğini ifade eden Atila Sertel, “Bizim için her şeyin temelinde insan var, birlik beraberlik var, Türkiye var. Biz terör meselesine Kürt-Türk diye bakmıyoruz. Şehitlerimiz için hepimizin canı yanıyor. Din, bayrak ve şehitler üzerinden siyaset yapılmaz. CHP, ırkı, cinsiyeti, dili, dini, mezhebi, düşüncesi, doğum yeri, sosyoekonomik durumu ne olursa olsun tüm insanların birbirine eşit olduğu görüşünü savunur.” diye konuştu.

Bütün sorunlarının çözümünün Meclis’ten geçtiğini vurgulayan CHP İzmir Milletvekili Adayı Sertel, şunları söyledi:

“ÇÖZÜM CHP İKTİDARINDA”

“AKP iktidarında ne yazıkki bazı kanunlar sadece kendileri ve çevrelerindekilerin yararlanması için çıkarıldı. Bu ülkede her şeye zam yapılırken, bedelli askerlik 30 bin liradan 18 bin liraya düştü. Sonra bir baktık ki AKP’li Bakan ve Milletvekilleri’nin çocuğu olan 137 kişi bedelli askerlikten yararlandı. Teskerelerini bankalardan aldılar. Ama Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu bundan yararlanmadı. Bedelli askerlikten siyasilerin çocukları yararlanamaz diye bir kanun çıkarmak lazım. Biz parti olarak ‘Önce Türkiye’, ‘Önce İnsan’, ‘Önce Birlik’ diyoruz. Tüm sorunlarının çözümüne de bu şekilde yaklaşıyoruz. Ve bütün bunları seçim bildirgemizde vatandaşlarımıza beyan ediyoruz. 1 Kasım’dan sonra CHP iktidarında Türkiye için her şey çok farklı olacak.”




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 462 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI