Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
Rüya'nın Serüveni Başladı
Alper Akdeniz'in Rüya adlı kısa filmi Dünya Promiyerini Fas'ın Tangier şehrinde yaptı.

Rüya'nın Serüveni Başladı
+ -
Reklam

Rüya'nın Serüveni Başladı

         Alper Akdeniz'in Rüya adlı kısa filmi Dünya Promiyerini Fas'ın Tangier şehrinde yaptı. Dünya çapında 19 ülkeden 51 film katıldığı festival Fas'lı ve yabancı sanatseverler tarafından ilgi ile takip edildi. Filmin başrollerini Gürol Tonbul, Sertan Tuğfan, İsmet Ege Tonbul ve Çiğdem Ardıç'ın üstlendi. Görüntü Yönetmenliğini Ayberk Olgay, Kurgusunu Elif Çanğa, Müziklerini Cem İdiz yaptı.

         13. Mediterranean Film Festival Tangier'e filmi temsilen ekibimizden Muzaffer Akkılıç ve Funda Gültekin Akkılıç festival boyunca Tangier de kaldılar. Muzaffer Akkılıç “Tangier de kendi filmimizi izlemek bizim için çok özeldi. Festivale oldukça yoğun bir ilgi vardı. Rüya filmimizi de izleyiciler oldukça beğendiler. Sinemanın evrensel dilini bir kez daha görmüş olduk.” dedi.

         Rüya adlı kısa filmin yönetmeni Alper Akdeniz “Rüya, 1980 Türkiye'sinin içinden geçtiği kaousu anlatan bir öğretmenin hikayesi. Acıyla yoğrulmuş bir dönemin mücadelesini sinemaya taşımak istedik. Sesimize ses olan bütün sanatçı dostlarıma teşekkür ederim, bizim filmimizi gösterimini sağlayan 13. Mediterranean Film Festival Tangier'e ekibine teşekkür ederim. 




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 2468 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI