Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
NİZİP TİCARET ODASINDAN ZİYARET
Gerçekleşen toplanın açılış konuşmasında İyi ki Nizip Ticaret Odası ile kardeş olduklarını ifade eden Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral ise şunları ifade etti: “Bu ziyaretinizden önce Nizip’i ziyaret ettiğimizde bizleri çok güzel ağırladınız öncelikle sizlere çok teşekkür ediyoruz. Biz Menemen’de her gittiğimiz yerde sizleri anlatıyoruz. Nizip Ticaret Odası ile biz bir aileyiz...

NİZİP TİCARET ODASINDAN ZİYARET
+ -
Reklam

Nizip Ticaret Odası, Kardeş Oda Menemen Ticaret Odası’nı ziyaret ederek ortak toplantı düzenledi.

Gerçekleşen toplanın açılış konuşmasında İyi ki Nizip Ticaret Odası ile kardeş olduklarını ifade eden Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral ise şunları ifade etti: “Bu ziyaretinizden önce Nizip’i ziyaret ettiğimizde bizleri çok güzel ağırladınız öncelikle sizlere çok teşekkür ediyoruz. Biz Menemen’de her gittiğimiz yerde sizleri anlatıyoruz.  Nizip Ticaret Odası ile biz bir aileyiz, artık çok iyi biliyoruz ki Nizip’te kardeşimiz ağabeylerimiz var. Bizim ülkemiz bir şeyi öğretmiştir, misafir geldiğinde rızkıyla gelir. Eğer biz size sizin gösterdiğiniz misafirperverliği gösteremezsek şimdiden özür diliyoruz. Sizin oradaki misafirperverlik sanayide ki çalışkanlık doğu ve güneydoğunun hem insana saygısı hem işine saygısını bize çok iyi bir şekilde gösterdiniz. Herkese sevgi ve saygılarımı sunar, bu birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyorum.” dedi.

Menemen Ticaret Odası ile ilişkilerinin güçlendiğini belirten Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, “Kardeş Odamız Menemen ile işbirliğimizin daha da ileri bir seviyeye yükselmesi en büyük arzumuzdur.” dedi.

Gıda ve Tarım Fuarı dolayısıyla Menemen Ticaret Odası tarafından davet edildiklerini ifade eden NTO Başkanı Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü; “ Bizlerde bu davete icabet ederek Gölpark Menemen’de düzenlenen 2. Expomen Agro Hayvancılık Et ve Süt Teknolojileri, Tarım ve Çiftlik Ekipmanları Fuarı’nı yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Ortak yapabileceğimiz birçok çalışma alanlarımız bulunmaktadır. Bundan sonraki süreç içerisinde bu çalışmalarımızı genişleterek el birliği ile daha ileriye taşıyacağımızı düşünüyorum. Ben bu vesile ile bizleri burada ağırlayıp onurlandırdığı için Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral’a, Meclis Başkanı Ali Azgın’a, yönetim kurulu, meclis üyeleri ve personellerine şahsım ve Nizip Ticaret Odası adına teşekkür ediyor, sevgi ve sevgilerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Menemen Ticaret Odası üyeleri ve Nizip Ticaret Odası üyeleri iki şehir arasındaki ticari ve yatırım imkânlarını değerlendirdi.

Ekip daha sonra Menemen Ticaret Odası ile birlikte Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit’i ziyaret etti.

Yapılan ziyarette bir açıklama yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt “Menemen ile işbirliği güç birliği oluşturmak adına bugün Menemen’de bulunuyoruz.” dedi.

Menemen ile ikili ilişkilerini arttırmak istediklerini ifade eden NTO Başkanı Özyurt şunları ifade etti: “Sayın Menemen Kaymakamımız Gülihsan Yiğit’i daha önce Nizip’e yaptıkları ziyaretten dolayı tanışmıştık. Bizlerde bugün Nizip Ticaret Odası olarak sizleri ziyaret etme arzusu içerisinde buradayız. Bizleri kabul ettiğiniz için şahsım ve Nizip Ticaret Odası adına teşekkürlerimi sunarım .” dedi.

Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “ Nizip’i ziyaret ettiğimizde hiç unutmadığımız bir misafirperverlikle karşılandık. İnşallah bizlerde üzerimize düşen görevi yapacağız. Sizleri aramızda görmekten mutluyuz. Dayanışma ve kardeşlik içerisinde işbirliğimizin gelişeceğine inanıyor, Nizip heyetine’ Menemen’e hoş geldiniz diyorum.” dedi.

Fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaret karşılıklı hediyelerin verilmesi ile son buldu.




Kaynak: Servet Vural

Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/[email protected]

Bu haber 843 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI