Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
KUŞ CENNETİ EVLERİ
İzmir Kuş Cenneti Birliği, Gediz Üniversitesi, Ekin Koleji, Villa-Kent ve Serbest Bölge projelerinin hayata geçirilmesi ile modern bir yaşam ve eğitim kenti haline gelen Seyrek, her geçen gün ilerlemeye devam etmekte.

KUŞ CENNETİ EVLERİ
+ -
Reklam

KUŞ CENNETİ EVLERİ
5 YIL KİRA GARANTİLİ 7. ETAP SATIŞA AÇILDI

Tüm alt yapının ve imar planının yapılandırılması, Nurgül Uçar'ın ilk başkanlığını yürüttüğü İzmir Kuş Cenneti Birliği, Gediz Üniversitesi, Ekin Koleji, Villa-Kent ve Serbest Bölge projelerinin hayata geçirilmesi ile modern bir yaşam ve eğitim kenti haline gelen Seyrek, her geçen gün ilerlemeye devam etmekte.

Seyrek'te birçok başarılı konut projesine imza atan LYA İnşaat Seyrek'te Temeli Atılan hızla yükselen doğa manzaralı Kuş Cenneti Evleri ,bugüne kadar 116 daireyi bitirerek teslim etti yeni 7. etap evlerini 5 yıl kira garantili olarak satışa açtı.

Çok maksatlı imar edilen “Kuş Cenneti Evleri”, hiç kapanmayacak doğa manzarası, Dış cephesi özenle çizilmiş bir mimari tasarımla yapılan daireler temel atıldıktan sonra hızla yükselmeye başladı, satışlar hızlandı.

“Kuş Cenneti Evleri” hakkında bilgi veren Nurgül Uçar ; " LYA inşaat şirketi olarak yıllardır, Seyrek'te konut sektörüne hizmet verirken yaşanılabilir eğitim kentinin oluşmasında sektörde öncü rolü oynadık . Çevreyi ve doğayı korumak ve yapının ömrünü uzatmak için özel çaba gösterdik.

Yaptığımız inşaatlarda yeşil alana çok önem verip çocuklarımızın güvenle oynayabileceği oyun alanı tasarlayarak çocuklarımızın özgürlük alanlarını genişlettik. Biz LYA inşaat şirketi olarak sıcak yuvalar yaparken 2+1 ve 1+1 daireler inşa ederken ,malzemeden, kaliteden hiçbir zaman ödün vermedik. " dedi.

İşte Kuş Cenneti Evlerinin özellikleri

Çimento enjeksiyon sistemiyle sağlamlaştırılmış zemin-temel,1+1 ve 2+1 bloklarında asansör, bina girişinde ve binada sensörlü aydınlatma,bahçe,otopark,kombili doğalgaz sistemi,merkezi uydu anteni,klima tesisatı,görüntülü diafon, kalorifer tesisatı zeminden döşeli mobil sistem,katlar arası ısı ve ses yalıtımı bohçalama ile rutubete karşı koruma,dış cephe ısı yalıtımı için mantolama,C klasmanı enerji sınıflandırmasına sahip olan Kuş Cenneti Evleri, vergi avantajı sağlamaktadır.




Kaynak: Servet VURAL

Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 1827 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI