Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
İzmirliler Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil Fidan Dikerek Giriyor
“Yeni Yıla Girerken Ağaç Kesmeyelim Fidan Dikelim” etkinliklerini yılın son gününde de Karşıyaka Mavibahçe AVM ‘de Vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtarak devam edecek. Yine aynı yerde kurmuş olduğu stantta orman ve doğa konulu eğitici görsel materyallerde ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtılacak Bölge Müdürlük Basın Bürosu’nun orman ve insan konulu fotoğrafları sergilenecektir.

İzmirliler Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil Fidan Dikerek Giriyor
+ -
Reklam

İzmirliler Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil, Fidan Dikerek Giriyor

Yılın son günlerine hızla yaklaşırlarken  İzmir Orman Bölge Müdürlüğü fidanlıklarında  üretilen göknar ladin ağaçlarına İzmirli vatandaşlardan  "yılbaşı çamı"  olarak yoğun talep geliyor.

Ağaca ve ormana olan duyarlı İzmirlilerin yaşadığı bu kentin ormanlarında  yılbaşı çamı ağacı katliamlarının ve hırsızlıklarının yaşanmadığını belirten İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal Karşıyaka ve Torbalı Orman Fidanlıklarına gelen vatandaşların yılbaşı gecesinden sonra bahçelerine dikmek üzere boylu göknar ve ladin fidanı aldıklarını söyledi. Boyları 60 cm ile 150 cm arasında değişen fidanların fiyatlarının da 16 lira ile 60 lira arasında değiştiğini  söyledi. İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal  artık yıllardır geleneksel hale gelmiş olan  ve yılın son haftasında kentin çeşitli noktalarında düzenledikleri  "Yeni Yıla Girerken Ağaç Kesmeyelim Fidan Dikerek Girelim" sloganı ile vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımlarını da  gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Tarih : 31.12.2016

Saat : 13.00

Yer : İzmir Karşıyaka Mavibahçe AVM

 

 




Kaynak: Orman Bölge Müdürlüğü

Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 1572 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI