Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
İZMİR SEV YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIR
Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları, yeni eğitim-öğretim yılına; güçlenen kadrosu, ulusal ve uluslararası öğretmen eğitimleri ve atölyeleriyle hazırlandı.

İZMİR SEV YENİ  EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIR
+ -
Reklam

 

İzmir SEV’in öğretmenleri, katıldıkları eğitim programlarıyla bilgi çağının baş döndüren hızına yetişiyorlar.

 

İZMİR SEV YENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIR

 

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları, yeni eğitim-öğretim yılına; güçlenen kadrosu, ulusal ve uluslararası öğretmen eğitimleri ve atölyeleriyle hazırlandı.

‘Yaşam boyu öğrenme’ ilkesiyle hizmet sunan Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları; kadrosundaki eğitimci ve öğretmenlere yönelik olarak da eğitim ve oryantasyon programları düzenliyor. Böylece eğitim kadrolarının sürekli gelişmelerine ve yenilenmeleri sağlanıyor.

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları, öğretmen mesleki gelişim ve oryantasyon programı kapsamında, öğretmenlerini uluslararası eğitimcilerle buluşturuyor. 24 Ağustos’ta başlayan ve alanlarında uzman isimler tarafından verilen eğitimler, 2015-2016 eğitim öğretim yılı boyunca belirli aralıklarla devam edecek.

Atölyelerde Buluşuyorlar

İzmir SEV’in eğitim kadrosu ilk olarak ‘Farklılaştırılmış Eğitim’ atölyelerinde, ASCD  (Uluslararası Denetim ve Müfredat Geliştirme Derneği) üyesi ve eğitimci Sandra W. Page ile bir araya geldi. Belli bir program kapsamında devam eden eğitimlerin, ‘Yazılı Anlatım Atölyesi’ ile ilgili bölümünü, İzmir SEV’in ABD’li öğretmenleri Rachael Zechmeister ve Jennifer Follett yönetti. Farklı mesleki gelişim alanlarındaki  eğitimler ise, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümünden Yard. Doç. Dr. Bengü Börkan, Ankara Üniversitesi'nden Yard. Doç. Dr. Eren Ceylan, Psikolojik Danışman Meltem Canver Kozanoğlu ve daha bir çok alanında uzman kişi tarafından verildi.

İzmir SEV öğretmenleri, katıldıkları bu eğitimler sayesinde mesleki gelişimleri konusunda birçok faydalı bilgi edinmenin yanısıra, konularında uzman eğitmenlerle birebir fikir alışverişinde bulunarak derslerde kullanabilecekleri öğretim metotları ile ilgili bilgi dağarcıklarını daha da genişlettiler.




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 553 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI