Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
Hürriyet Ortaokulu LCD Panel Etkileşimli Tahtalarla Donatılıyor.
Eğitimde FATİH Projesi kapsamında Balıkesir İli Burhaniye İlçesi Hürriyet Ortaokulu da LCD Panel Etkileşimli akıllı tahtalarla donatıldı.

Hürriyet Ortaokulu LCD Panel Etkileşimli Tahtalarla Donatılıyor.
+ -
Reklam

BALIKESİR /Burhaniye/GÜRSEL VARDAR

HÜRRİYET ORTAOKULU
LCD PANEL ETKİLEŞİMLİ TAHTALARLA DONATILIYOR.

 

Eğitim ve öğretimde fırsat eşitliğini sağlamak ve okullarımızdaki teknolojiyi iyileştirmek amacıyla Bilişim Teknolojileri araçlarının öğrenme-öğretme sürecinde daha fazla duyu organına hitap edilecek şekilde, derslerde etkin kullanımı için geliştirilen Eğitimde FATİH Projesi kapsamında Balıkesir İli Burhaniye İlçesi Hürriyet Ortaokulu da LCD Panel Etkileşimli akıllı tahtalarla donatıldı.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Eğitimde Fatih Projesi kapsamında Balıkesir Burhaniye Hürriyet Ortaokulunun akıllı tahtalarının montajı tamamlandı. Bilgi teknolojileri donanımlarının öğrenme ve öğretme sürecinde daha etkin kullanımı için toplam 30 LCD Panel Etkileşimli Tahta (akıllı tahta) okulun bütün sınıf, atölye ve salonlarına takılarak internet ağ altyapısı sağlanıyor.

Akıllı tahtaların montajından sorumlu firmanın Ahmet Demir ve Arif Sırdaş isimli teknik elemanları gece saat 21.00’a kadar çalışarak montaj işlemlerini iki günde tamamladılar.

 

Son aşama olarak kanal döşeme işlemlerinin yapılacağı proje kapsamında, Eğitim Öğretime hazır hale gelebilmek için çalışmaların tüm hızı ile sürdürüldüğü öğrenildi.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyetini belirten, Burhaniye Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin “Okulumuzun LCD Panel Etkileşimli akıllı tahtalarla donatılmasıyla öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bilgi teknolojileri donanımlarından çok daha etkin biçimde faydalanacaklar. Böylelikle eğitim kalitemiz de artacak. Okulumuzun etek boyalarının tamamlanıp, diğer fiziki görünümüyle ilgili eksikliklerin de tamamlanmasıyla yeni öğretim yılına pırıl pırıl bir şekilde girilecektir.” Dedi.




Kaynak: GÜRSEL VARDAR/ Balıkesir

Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 1616 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI