Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
HAFTA SONLARI İZMİRLİLER BURADA BULUŞUYOR.
Torbalı Belediyesince altyapı çalışmaları tamamlanan 226 dönümlük Efeoğlu tabiat parkı İzmirlilerin hafta sonlarını huzur içinde geçirebilecekleri dinlenme merkezi oldu.

HAFTA SONLARI İZMİRLİLER BURADA BULUŞUYOR.
+ -
Reklam

Efeoğlu Tabiat Parkı’na Ziyaretçi Akını

İzmirlilerin piknik yapmaları amacıyla düzenlenen 226 dönümlük devasa tabiat parkı hafta sonları binlerce Ege’linin dinlenme merkezi oldu.

Torbalı Belediyesince altyapı çalışmaları tamamlanan 226  dönümlük Efeoğlu tabiat parkı İzmirlilerin hafta sonlarını huzur içinde geçirebilecekleri dinlenme merkezi oldu.

Torbalı Ayrancılar mahallesinde bulunan 226  dönümlük tabiat parkı;  Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in yoğun uğraşları soncu Orman Ve Su İşleri Bakanlığı’ndan 2018 yılına kadar kiralandı.  Altyapı çalışmaları tamamlanan devasa alan, piknikçiler için düzenlenerek hizmete açıldı.

HAFTA SONLARI İZMİRLİLER BURADA BULUŞUYOR.

Aynı anda binlerce kişinin piknik yapabileceği 226 dönümlük alan hafta sonları İzmirlilerin akınına uğruyor.  Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, alanın tabiat parkı olması nedeniyle belediyenin burada yapacaklarının çok sınırlı olduğunu belirterek şunları söyledi:

“doğal dokusuna,  bitki örtüsüne, ormandaki kuşlara ve diğer canlılara zarar vermeden tabiat parkında piknik yapabilme koşullarını oluşturmaya çalıştık. Özellikle engelli vatandaşlarımızın sosyal gereksinimleri için özel olarak çalışıldı. Alan oldukça büyük ve daha yapacak çok işimiz var.  İzmir’den çevre il ve ilçelerden Efeoğlu’na gelen vatandaşlarımız için burasını daha etkin hale getireceğiz. Gördüğümüz yoğun ilgi şunu gösteriyor. İzmirlilerin böyle bir sosyal alana ihtiyacı var”  şeklinde konuştu.




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 2310 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI