Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
Fuar’da bir gün
İzmir Enternasyonal Fuarı günlerinde mesaisinin bir bölümünü Kültürpark turlarına ayıran Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geleneği bu yıl da bozmadı.

Fuar’da bir gün
+ -
Reklam

Fuar’da bir gün

 

İzmir Enternasyonal  Fuarı günlerinde mesaisinin bir bölümünü Kültürpark turlarına ayıran Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geleneği bu yıl da bozmadı.

84. İEF’yi dolaşıp standları ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, katılımcılar ve fuar konuklarıyla  sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı  çektirdi. Fuar turu sırasında,  çeşitli gösteriler sunmak üzere İEF’ye katılan ünlü Bulgar  gösteri topluluğu Fireter üyeleriyle de bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, ilgi çekici kostümleri ve tahta bacaklarıyla büyük ilgi çeken grupla bir süre sohbet etti.

84. İEF’nin onur konuğu il olan Eskişehir’in standını da ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, bir süre “Lületaşı”ndan tesbih yapımını izledi. Eskişehir Atatürk Lisesi’nin standında okulun hatıra defterini imzalayan Büyükşehir Belediye Başkanı, daha sonra eğitim kurumlarının  bulunduğu bölüme geçti. Başkan Kocaoğlu’nu burada Yamanlar Koleji öğrencilerinin bir sürprizi bekliyordu. Yamanlarlı öğrenciler, müzik grubuplarının mini konseri ile karşıladıkları Başkan’a kara kalemden yaptıkları portreyi hediye etti.  




Kaynak: İzmir Büyükşehir Belediyesi

Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 475 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI