FOÇA’DA SAĞLIK PERSONELİ AŞILANMAYA BAŞLANDI
Çin’den ithal edilen ve “Türkiye’de Acil Kullanım Onayı” verilen Coronavac aşısı İzmir’in Foça İlçesi’nde sağlık personeline uygulanmaya başladı. İlçedeki sağlık personelinin aşılanmasının ardından öncelik sırasına göre vatandaşların aşılanmasına başlanacağı açıklandı.
Foça’daki aşı işlemleri 14 Ocak 2021 Perşembe günü başladı. Foça Devlet Hastanesi’nde ilk aşı Hastane Başhekimi Op. Dr. Rahmi Gökhan Ekin’e yapıldı. Hastane personeli ile başlayan aşılama faaliyeti ilçedeki diğer tüm sağlık birimlerinde çalışanlarla sürecek. İlk dozların tamamlanmasının ardından, kişiler 28 gün sonra ikinci doza tabi tutulacak.
İlçede; sağlık çalışanlarından sonra Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nca belirlenen öncelik ve esaslar dahilinde vatandaşların aşılanmasına geçilecek.




FOÇA BAĞARASI’NDA KIZILAYA 43 ÜNİTE KAN BAĞIŞI
FOÇA KAYMAKAMLIĞI İLK İFTARI BAĞARASINDA VERDİ
FOÇA’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI COŞKUSU
Konak’ta açık havada spor keyfi başlıyor
FOÇA BELEDİYE BAŞKANI SANİYE BORA FIÇI, PROTOKOL ÜYELERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN SANİYE BORA FIÇI, MAZBATASINI ALDI
Büyükşehir’den Foça’ya büyük yatırım
YENİFOÇA'DA PLAJ VOLEYBOLU RÜZG RI
VALİLİK KUPASI YELKEN YARIŞLARI FOÇADA YAPILDI
FOÇADA COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMALARI
DEMİR ŞIRINGA
UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ
GERİSİ LAFÜGÜZAF
KALP ÜLKESİ
TERÖRÜ LANETLİYORUZ.
BİR KAP SUYU ESİRGEMEYİN
Foça Belediyesi 