Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
Dikili’de yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor
Çandarlı bölgesinde yer alan Piri Reis Sitesi, EYKO Sitesi, Özlem Sitesi ve Denizkabuğu Sitesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Tosun’a vatandaşlar hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Dikili’de yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor
+ -
Reklam

Dikili’de yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor

Dikili Belediye başkanı Mustafa Tosun, vatandaşların görüş ve önerilerini yerinde dinlemeye devam ediyor.

Çandarlı bölgesinde yer alan Piri Reis Sitesi, EYKO Sitesi, Özlem Sitesi ve Denizkabuğu Sitesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Tosun’a vatandaşlar hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Görüş ve Önerileri Yerinde Dinledi

CHP’li Belediye Başkanları arasında projeci ve çalışkan yönüyle öne çıkan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Çandarlı Piri Reis Mahallesi’nde yer alan site sakinleriyle bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinleyerek, 30 Mart yerel seçimlerinden günümüze kadar gelinen süreçte ilçede gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı.

 “Projelerimizde Halkımızın Memnuniyetini Önemsiyoruz”

Site sakinleriyle gerçekleştirdiği görüşme de açıklamalarda bulunan Başkan Tosun, ilçe genelinde uygulamaya koydukları projelerin hızla sürdüğünü, yatırımların aralıksız devam etiğini ve 18 aylık süreçte Dikili’de önemli işler yapıldığını belirterek, hiçbir ayrım yapılmaksızın kentin her noktasına kesintisiz, kaliteli hizmet sunduklarını söyledi. İlçede alt yapı ve üst yapı yatırımlarıyla birlikte gençlik merkezi, bilim evi, sosyal tesisler, spor tesisleri, parklar, üretim yolları yapımı, ulaşım yolu yapımı, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak merdivenlerin yapımları, yeşillendirme çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Tosun, “İlçe genelinde kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden her mahalleye eşit mesafede hizmet veriyoruz. Dikili merkezi de bizim için bir, Çandarlı’da, köyken mahalle statüsüne dönüşen yerleşim yerleri de.  Bu kapsamda tüm çalışmalarımızı halkımızın memnuniyeti üzerine yapıyoruz. Bugün ekiplerimizin sizlerin sorunu çözdüklerini görmek ve sizlerin mutluluğuna ortak olmak bizleri daha da gururlandırdı. Buradan ifade etmek istiyorum ki hedefimiz ilçemiz genelinde sıfır sorundur” dedi.

“Ben Dikililerin Veteriner Mustafa’sıyım…”

Çandarlı bölgesini de, Dikili’yi de sanatın, kültürün, sporun, turizmin, organik tarımın ve jeotermal enerjinin merkezi yapma yolunda gerçekleştirdikleri çalışmalarda önemli yol katlettiklerini anlatan Tosun, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren insanımıza ve ilçemize yakışan hizmet üretme amacı içerisindeyiz. Ben göreve geldiğimde hemşerilerimin yaşadığı ortamları güzelleştirmek, onların huzurlu, mutlu yaşamasını sağlamak ve mutluluklarına mutluluk katmak için bir strateji planı hazırlamıştım. Ne mutlu ki, biz bugün o gayemize adım adım ulaşıyoruz.  Zaten çalışmalarımızda hep ilçemizin hukukunu ve vicdanını düşünüyoruz. Kentimizde yapacağınız tüm yatırımlarda önce insan diyoruz. Dikili ilçemizde her yapılan yatırımımız da başta çocuklarımız olmak üzere tüm halkımızın en üst seviye de yararlanmasını amaçlıyoruz. Ben Dikililerin Veteriner Mustafa’sıyım. Bu nedenle halkıma karşı samimi olmak benim en büyük önceliğimdir. Dün nasıl onların sorunları benim sorunlarımsa, onların mutluluğu benim mutluluğumsa bugün de aynıdır. Bu düşünce ışığında öncelikli olarak gençlerimizin boş zamanlarını kaliteli bir şekilde değerlendirebilecekleri, yetenekleri ile ilgili farkındalıklarının arttıracak, araştırıcı kimliklerinin ön plana çıkmasını sağlayacak ve Dikili tarihinde bir ilk olan Gençlik Merkezi yapımına başladık. Bu merkezimiz kısa zaman içinde bitecek ve hizmete girecek. Yine gençlerimizi ve çocuklarımızı sportif etkinliklere yönlendirmek için stadımızı FIFA normlarında çimlendirdik. Ayrıca Dikili tarihinde bir ilk olan Bilim Evi’miz tamamlanmasıyla Dikilili çocuklarımıza ve gençlerimize bilim yolunda çalışma imkanı sunacağız" diye kaydetti.

“Dikili’yi Ülkemizin Gözbebeği Haline Getireceğiz”

Daha yaşanabilir bir Dikili oluşturma adına, Çandarlı ve köyken mahalleye dönüşen yerleşim alanları da dahil olmak üzere ilçe genelindeki periyodik çalışmaları da aksatmadan gece-gündüz demeden gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Tosun, Dikili ilçesinin Kuzey Ege’nin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğini söyledi. İlçe genelinde hizmet veren belediye birimlerin koordineli olarak çalıştığını da sözlerine ekleyen Başkan Tosun, “Biz ilçemizi çok seviyoruz. Bu nedenle her yaptığımız hizmetin kaliteli ve güzel olmasını istiyoruz. Bu da ister istemez bizi daha çok çalışmaya, daha çok üretmeye ve daha yaşanılır bir Dikili için mücadele etmeye teşvik ediyor. Hem rutin belediye çalışmalarında hem de sosyal belediyecilik anlamında hızlı bir tempo ile yolumuza devam ediyoruz. Amacımız Dikili’nin yıllardır kaybettiği değerini yeniden kazandırmak ve kısa zamanda bölgenin cazibe merkezi olan ilçemizi ülkemizin gözbebeği haline getirmektir” diye konuştu.




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 534 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI