Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
DEÜ Hastane Grevi Ertelendi
Dokuz Eylül Üniversetesi Hastanesi'nde görevli hemşire ve çalışanların katılacağı 22 Temmuz'da gerçekleşecek bir günlük iş bırakma eylemi ertelendi.

DEÜ Hastane Grevi Ertelendi
+ -
Reklam
DEÜ Hastane Grevi Ertelendi
 
Dokuz Eylül Üniversetesi Hastanesi'nde görevli hemşire ve çalışanların katılacağı 22 Temmuz'da gerçekleşecek bir günlük iş bırakma eylemi ertelendi. Türk Sağlık Sen ve SES sendikalarının ortak gerçekleştireceği eylemin yıllık izinler nedeniyle katılımın düşük olacağından ve Başhekimlik makamındaki görev değişikliği nedenleriyle ertelendiği açıklandı.
 
Türk Sağlık Sen Üniversiteler Şube Başkanı Yasemin Zengin konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
 
"Dokuz Eylül Hastanesi çalışanlarının çalışma ortamında yaşadığı sıkıntılar, hemşire eksikliği, mali-sosyal-özlük haklarındaki kayıpları nedeniyle 22 Temmuz tarihinde yapılacak grevimizi çalışanların çoğunluğunun yıllık izinde olması nedeniyle kitlesel katılımın düşük olacağından dolayı ileriki bir tarihe planlamak üzere erteledik. Hemşire arkadaşlar ve hastane çalışanlarının sorunlarının her zaman takipçisi olmaya devam edeceğiz. Hastane personelinin sosyal ve mali haklarının iyileştirilmesi ve sorunların çözümü için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" 
 
 



Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 579 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI