Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
ÇANDARLI'DA BÜYÜK TEŞEKKÜR
"Aziz Başkana ve Mustafa Başkana Gönülden Teşekkür Ediyoruz"

ÇANDARLI'DA BÜYÜK TEŞEKKÜR
+ -
Reklam

ÇANDARLI'DA BÜYÜK TEŞEKKÜR

Dikili ilçesi Çandarlı bölgesinde yer alan sitelerin sakinleri, bölgede yapılan çalışmalardan dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a astıkları pankartla teşekkür ettiler.

Dikili Belediyesi Ekipleri ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Ekiplerinin geçtiğimiz günlerde bölgede yapımını bitirdiği ulaşım yollarının asfaltlanması ve çevre düzenlemesi ile yüzü gülen Çandarlı Tunçcan Sitesi sakinleri, “Teşekkür” pankartı açtı. Sitenin giriş bölgesinde asılan pankart ile vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirip İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a teşekkür etti.

"Aziz Başkana da Mustafa Başkana da Gönülden Teşekkür Ediyoruz"

Çandarlı Mahallesi'nde Denizköy yolu üzerinde bulunan Tunçcan Sitesi'nde geçtiğimiz hafta İzmir Büyükşehir Belediyesi İle Dikili Belediyesi ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmalarla ara yollar da dahil olmak üzere 3 bin 500 metrelik alanda yapılan asfaltlama, stabilize yol yapımı ve çevre düzenlemesi bölge sakinleri oldukça mutlu etti. Çalışmaların ardından bölgede yaşam kalitesinin yükseldiğini dile getiren Tunçcan Sitesi Başkanı Mustafa Kaçar,  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ve Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek şunları ekledi: '15 yıldır burada büyük sorunlar yaşıyorduk. Belediye Başkanımız Mustafa Tosun'un göreve gelmesinden sonra bizimle her zaman ilgilenmesi ve akabinde de kangrene dönen ulaşım sorunumuzun çözülmesi bizleri çok mutlu etti. Artık sitemize daha güvenle ulaşıyoruz. Hem çocuklarımıza, hem bizlere, hem de misafirlerimize sunulan bu konfordan ve kaliteli hizmetten dolayı Büyük Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na ve Genç Başkanımız Mustafa Tosun'a tüm site sakinleri adına yürekten çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"Hizmette Yüzümüz Gülüyor"

Yapılan çalışmalarla birlikte sitelerine sunulan diğer belediye hizmetlerinden de çok memnun olduklarını belirten Tunçcan Sitesi Başkanı Mustafa Kaçar, 'Belediyemiz sadece yollarımızı yaparak değil, her yerde çalışıyor. Her an yanımızda. Yollarımız yapılıyor. Çöplerimiz zamanında toplanıyor. Oyun parkları, yeşil alanlarımız yapılıyor. Denizin kıyı temizliği ile kumsalların temizliği itinayla gerçekleştiriliyor. Kısacası Belediyemizden çok memnunuz' dedi. 




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 738 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI