Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
Burhaniye Hürriyet Ortaokulu İki Öğrencisinin Başarısıyla Gururlandı.
Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Hürriyet Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinden Müjde Sayın ve Hicran Sayın Balıkesir Kadriye-Kemal Gürel Güzel Sanatlar Lisesini iyi bir derece ile kazandılar.

Burhaniye Hürriyet Ortaokulu İki Öğrencisinin Başarısıyla Gururlandı.
+ -
Reklam

BURHANİYE HÜRRİYET ORTAOKULU
İKİ ÖĞRENCİSİNİN BAŞARISIYLA GURURLANDI.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Hürriyet Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinden Müjde Sayın ve Hicran Sayın Balıkesir Kadriye-Kemal Gürel Güzel Sanatlar  Lisesini iyi bir derece ile kazanarak okul müdürleri Karanfil Bilgin, okul öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarını çok mutlu ettiler.

Kaliteli ve seçkin eğitimiyle dikkat çeken Balıkesir Kadriye-Kemal Gürel Güzel Sanatlar Lisesinin ‘görsel sanatlar’ Bölümüne 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için 88 öğrencinin ön kayıt yaptırdığı ve ön kayıt yaptıran öğrenciler arasında yapılan yetenek sınavları sonrasında 30 öğrencinin asil olarak kesin kayıt hakkı kazandığı belirtildi. Balıkesir Kadriye-Kemal Gürel Güzel Sanatlar Lisesi ‘görsel sanatlar’ Bölümü için yapılan yetenek sınavları sonrasında, 88 öğrenci içinden Burhaniye Hürriyet Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinden Müjde Sayın 3. Olarak, Hicran Sayın’da 9. Olarak bu güzide okula kesin kayıt hakkı kazanmışlardır.

Öğrencilerinin bu başarısından büyük mutluluk duyduğunu belirten Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin “Öğrencilerimizin bu başarılarından dolayı başta sevgili öğrencilerimize ve değerli ailelerine, onlara hep destek olan ve yönlendiren, teknoloji tasarım öğretmeni ve sınıf öğretmenleri Nami Dadalı’ya, görsel sanatlar öğretmeni İlknur Uygur’a, ilçe görsel sanatlar öğretmenleri Yasin Ürüçoğlu ve Banu Ürüçoğlu’na, Hürriyet Ortaokulu Müdür yardımcıları Gülay Ayaz ve Turan Çizmecioğlu’na, maddi ve manevi yardımları ile öğrencilerimizi destekleyen okulumuzun bütün değerli öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kazandıkları bu başarıyla, okul müdürleri, müdür yardımcıları, okul öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarına büyük mutluluk yaşatan Hürriyet Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinden Müjde Sayın ve Hicran Sayın bu başarılarından dolayı çok mutlu olduklarını ve başta okul müdürleri Karanfil Bilgin, müdür yardımcıları Gülay Ayaz ve Turan Çizmecioğlu, okul öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarına kendilerine her zaman destek olan herkese çok teşekkür ettiklerini belirttiler.




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 1173 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI