Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
Bülent Delican: Kocaoğlu ,Mağduru oynamayı iyi keşfetti
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Kocaoğlu’nun genel seçimler öncesi siyaset kaşıntısı tuttu” dedi.

Bülent Delican: Kocaoğlu ,Mağduru oynamayı iyi keşfetti
+ -
Reklam

Kocaoğlu’nun siyaset kaşıntısı tuttu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun söylediği, ‘İzmir köteksiz köy değil’ sözlerine tepki gösteren AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Kocaoğlu’nun genel seçimler öncesi siyaset kaşıntısı tuttu” dedi.

Aziz Kocaoğlu’nun İzmir’i köye benzetmesinin üzücü olduğunu belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “İzmir kimsenin çiftliği veya köyü değil. Kocaoğlu’nun İzmir gibi güzel bir şehri sahiplenmeye çalışması lazım. Bu kentte hepimiz yaşıyoruz. Kalkıp da öyle ‘Köteksiz’ demek çok yanlış. İzmir hepimizin şehri, hepimizin kenti” diye konuştu.

Aziz Kocaoğlu’nun seçim zamanları kaşıntısının tuttuğunu söyleyen Delican, “2007 seçimlerinde de aynı şeyi yaptı. ‘5 tane baraj yapıyorum, İzmir’in su problemini çözüyorum’ dedi. Reklam alanlarına ‘100 kilometrelik Demirağlar yapıyoruz, İzmir’i Demirağlarla örüyoruz’ sloganları ile donattı. Şimdi tekrar bunları raftan çıkartmış aynı şeyleri tekrarlıyor. Sayın Kocaoğlu siyaseti bıraksın İzmir’e hizmet yapsın. Siyaseti de İzmir’den milletvekili adayı olan Genel Başkanları yapsın” dedi.

Mağduru oynamayı iyi keşfetti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun mağduru oynadığına dikkat çeken Delican, “Kocaoğlu ben mağduru oynarsam becermediğim işlerden, yapamadığım yatırımlardan kurutulurum hesabında. Bunu iyi keşfetti. İzmir’i zirveye taşıyamadıkları için burada hükumeti suçlayarak sorumluluktan kaçıyorlar” dedi.

AK Parti hükumetinin hiçbir zaman Türkiye’de belediyelerin önünü kapatmadığını vurgulayan Delican, “Kendisi çok iyi hatırlayacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanlığı döneminde Kocaoğlu Ankara’dan ne istediyse aldı. Yalnız Sayın Kocaoğlu 12 yıllık döneminde biz hükumet olarak İzmir’e hiçbir yatırım yapmıyormuşuz gibi bir algı yarattı. Bu kente AK Parti hükumeti ile 31 milyar liralık yatırım yapıldı” ifadelerini kullandı. 




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 388 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI