Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
Buca Belediyesi’nden görsel ziyafet
Buca Belediyesi, 84. İzmir Enternasyonal Fuarı’na ilginç gösteri ve etkinlikleriyle renk kattı.

Buca Belediyesi’nden görsel ziyafet
+ -
Reklam

Buca Belediyesi’nden görsel ziyafet

Canlı havuz heykeli büyük ilgi gördü

84’üncü kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı Buca Belediyesi’nin standıyla şenlendi. Standın içine kurulan 1 ton’luk havuz içinde özel kostümlü canlı heykel sanatçısının muhteşem su gösterisi, tahta bacak “Bucacım” maskotları ve Buca Belediyesi’nin sosyal ve kültürel projelerinin canlı heykelleri ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.  

Buca Belediyesi, 84. İzmir Enternasyonal Fuarı’na ilginç gösteri ve etkinlikleriyle renk kattı. Kaybolan değeri üzümü yeniden canlandırmak için projeler yürüten Buca Belediyesi, fuar standında ziyaretçilerine üzüm ikram etti, hediyeler dağıttı. Görsel ve sanatsal şovlarında sunulduğu stantta, Amerika’da uygulanan özel kostümlü canlı havuz heykeli su gösterisi ziyaretçilere görsel bir ziyafet sundu.

Belediyenin yıl içinde sürdürdüğü sosyal ve kültürel projelerin canlı heykellerle aktarıldığı performansların yanı sıra, bisikletli maskotlar, çamur ve kukla atölyeleri ziyaretçilere unutulmaz saatler yaşattı.

 3. Hol’de düzenlenen standında misafirlerini bekleyen Buca Belediyesi’nin “Bucacım” maskotları da ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Ziyaretçiler, tahta bacak “Bucacım” maskotları ile fotoğraf çektirebilmek için adeta yarıştı. 




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 400 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI