Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
Bornova’da ortak akıl buluşması
Başkan Atila, Milletvekili adayları Sertel ve Sındır ile muhtarlar biraraya geldi

Bornova’da ortak akıl buluşması
+ -
Reklam

Başkan Atila,
Milletvekili adayları Sertel ve Sındır ile muhtarlar biraraya geldi

Bornova’da ortak akıl buluşması

Bornova Belediyesi’nin hayata geçirdiği “ortak akıl” ilkesi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Bu kapsamda önemli bir buluşma gerçekleşti. Bornovalı muhtarlar beklenti ve taleplerini ortaya koymaları için Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen toplantıda biraraya geldi. Toplantıya Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın yanısıra 1 Kasım seçimlerinde tekrar aday olan CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile CHP İzmir Milletvekili Adayı Atilla Sertel de katıldı. Sıcak bir havada geçen toplantıda muhtarlar beklentilerini birebir sohbetlerle Başkan Atila, Sındır ve Sertel’e iletme imkanı buldu

Proje ve hizmetlerini geniş kesimlerin görüşlerini alarak hayata geçiren Bornova Belediyesi bu kapsamda önemli bir buluşmayı daha gerçekleştirdi. Bornovalı muhtarlar Şahin Tepesi Kafeterya’da düzenlenen toplantıda biraraya geldi. Toplantıya Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın yanısıra 1 Kasım seçimlerinde yeniden aday olan CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile CHP İzmir Milletvekili Adayı Atila Sertel de katıldı. Muhtarlar mahalleleriyle ilgili düşünce ve taleplerini Atila, Sındır ve Sertel’e birebir sohbetlerle aktarma imkanı buldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Erkan Güler, Bornova’da muhtarların yerel yönetim ile uyum içinde çalışmasını, “Bornova bizim evimiz. Biz de bu evin içinde bir aileyiz” sözleriyle anlattı. Güler, “Birlikte olursak herşeyi başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da Türkiye’nin şehit haberleriyle sarsıldığını ve kötü bir dönemden geçildiğini hatırlattı. Yerel yönetimlerin ve onun halka en yakın temas noktası olan muhtarlıkların önemine dikkat çeken Başkan Atila, “Belediye başkanı olarak Bornova’ya hizmet etmekten büyük bir onur duyuyorum. Daha iyi hizmet verebilmek için de sürekli çalışıyoruz” dedi.

Muhtarların mahalleleri için çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirten Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, 1 Kasım’da yapılacak genel seçimlerde ülkenin aydınlık bir geleceğe kavuşması için her vatandaş gibi muhtarların da en doğru kararı verme gayretinde olacağına inandığını söyledi.

Atila Sertel de daha çocukken İzmir’e ilk geldiğinde Bornova Çamdibi’nde bir eve yerleştiklerini ve sonraki yıllarda da bu ilçede çok güzel dostluklar geliştirdiğini belirterek, “Ben dostluklara önem veririm. Bornova ve Bornovalı dostlarım da benim için çok önemli” dedi.

Fotoğrafaltı:

Bornovalı muhtarların biraraya geldiği toplantıya Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın yanısıra CHP İzmir Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile Atila Sertel de katıldı.




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 470 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI