Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
BİN 714 ÖĞRENCİ DİPLOMA SEVİNCİ YAŞADI!
İstanbul Bilgi Üniversitesi 2014-2015 akademik yılı ön lisans, lisans ve yüksek lisans mezunları, 24-28 Haziran tarihleri arasında santral İstanbul Kampüsü’nde düzenlenen törenlerde diplomalarını aldı. 22 bini aşkın BİLGİ mezun ailesine bu sene bin 714 mezun daha katıldı.

BİN 714 ÖĞRENCİ DİPLOMA SEVİNCİ YAŞADI!
+ -
Reklam

BİLGİ’DE BİN 714 ÖĞRENCİ DİPLOMA SEVİNCİ YAŞADI!

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi 2014-2015 akademik yılı ön lisans, lisans ve yüksek lisans mezunları, 24-28 Haziran tarihleri arasında santralistanbul Kampüsü’nde düzenlenen törenlerde diplomalarını aldı. 22 bini aşkın BİLGİ mezun ailesine bu sene bin 714 mezun daha katıldı.

1996 yılında “Okul için değil, yaşam için öğrenmeliyiz” ilkesiyle eğitime başlayan İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin 2 bin 804 öğrencisi kariyer yolculuğuna bir adım daha atarak diplomalarını aldı. 

İktisadi ve İdari Bilimler, Fen-Edebiyat, İletişim, Mühendislik, Mimarlık ve Hukuk Fakülteleri, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Avrupa Birliği Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Meslek Yüksek Okulu ile Adalet Meslek Yüksek Okulu’nun mezuniyet törenleri, 24-28 Haziran tarihleri arasında santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşti.

Mezuniyet törenlerinde İletişim Fakültesi’nden 241, Fen-Edebiyat Fakültesi’nden 170, Hukuk Fakültesi’nden 132, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden 285, Mühendislik Fakültesi’nden 72, Mimarlık Fakültesi’nden 67, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu’ndan 70, Uygulamalı Bilimleri Yüksekokulu’ndan 10, enstitülerden 300 öğrenci mezun oldu. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde ön lisans eğitimi alan 366 öğrenci Meslek Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Adalet Meslek Yüksekokulu’ndan diplomalarını aldı.

Okul birincileri

Fen-Edebiyat Fakültesi’nden Özlem Küçüközdemir okul birincisi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Najada Melani okul ikincisi, Hukuk Fakültesi’nden Gamze Yavuz, Mühendislik Fakültesi’nden İlhan Cem Duru ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Batuhan Kurtaran okul üçüncüsü oldu.




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 882 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI