Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
BAŞKAN SESLİ’DEN İLK MÜDAHALE
İzmir’in Bayındır İlçesi Mithatpaşa Mahallesi’nin Atatürk Caddesi üzerinde saat.17.30 dolaylarında akşamüstü bir kaza yaşandı. Kazayı yapan 35 E 8991 plakalı 17 yaşında motosiklet sürücüsü Süleyman İnanır, Atatürk Caddesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 73 yaşında Gülten Yelim’e çarptı.

 BAŞKAN SESLİ’DEN İLK MÜDAHALE
+ -
Reklam

                                     BAŞKAN SESLİ’DEN İLK MÜDAHALE

İzmir’in Bayındır İlçesi Mithatpaşa Mahallesi’nin Atatürk Caddesi üzerinde saat.17.30 dolaylarında akşamüstü bir kaza yaşandı.

Kazayı yapan 35 E 8991 plakalı 17 yaşında motosiklet sürücüsü Süleyman İnanır, Atatürk Caddesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 73 yaşında Gülten Yelim’e çarptı.

Kazayı yapan Süleyman İnanır olay yerinde trafik polisine kaza anını şöyle anlattı. “Polis Abi, teyze bir anda önüme çıktı nasıl olduğunu anlayamadım. Ben motorumla yukarıya doğru normal hızla seyir halinde gidiyordum. Belediyeye doğru giden Teyzeyi son anda fark ettim. Teyzeye çarpmamak için manevra yapamadım.” dedi. 

73 yaşında olan Gültem Yelim motosiklet darbesiyle yere yığıldı. Yere düşmesiyle birlikte başından almış olduğu darbe nedeniyle başından kan gelmeye başladı. O sırada yerde hareketsiz halde yatan Gülten Yelim’in imdadına asıl mesleği Doktor olan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli yetişti. Dışarıdan gelen gürültüyü duyan Başkan Sesli hemen yerde yatan, başından yaralanmış Gülten Yelim adlı kazazedenin yanına gitti. Kazazedenin sağlık durumunu gözden geçiren Başkan Dr. Ufuk Sesli, Bayındır Devlet Hastanesi Acil Servisinden Ambulans gelinceye kadar Gülten Yelim’in yaralanan başını tampon yaparak durumu kontrol altında tuttu.

Kaza yerine ambulansın gelmesiyle Gülten Yelim Bayındır Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. Acil servisi nöbetçi doktoru tarafından röntgeni çekilen Gülten Yelim’in kanamsı durdurularak, başına dikiş atıldı ve Beyin Travması Röntgeni için İzmir Bozyaka Araştırma ve Eğitim Hastanesi’ne ambulansla sevki yapıldı.

Gülten Yetim’in tedavisi sırasında acil servisine gelen yakınlarının verdiği bilgiye göre Gülten teyzede biraz unutkanlık olduğunu öğrenildi.

Kaza yapan gencin babası, Ticaret Odası Başkanı ve işadamı Adnan İnanır’da ambulanstan önce olay yerine geldi. Çevredekilerden bilgi aldıktan sonra yaralı ile ilgilendi. Kazayı yapan motosiklet sürücüsü Süleyman İnanır ise ifadesi alınması için babası ile birlikte emniyet görevlilerince Bayındır Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.




Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 1089 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI