Bugun...
Reklam
Reklam


Reklam
1000 kadın dar gelirli öğrencileri okutacak
İzmir Karabağlar’da kurulan İzmir Kadınlar Birliği Derneği (İZKAB) 3. Kuruluş yıl dönümü etkinliklerine hazırlanıyor.

1000 kadın dar gelirli öğrencileri okutacak
+ -
Reklam

El emeği göz nuru ürünler satılacak

"1000 kadın" dar gelirli öğrencileri okutacak

İzmir Karabağlar’da kurulan İzmir Kadınlar Birliği Derneği (İZKAB) 3. Kuruluş yıl dönümü etkinliklerine hazırlanıyor. Bugüne kadar sayısız sosyal sorumluluk projesine imza atan dernek üyesi kadınlar bu kez dernekte açtıkları kursta yaptıkları el işi ürünlerinin satışından elde edecekleri gelir ile öğrencilere burs sağlayacak.

3 yıl önce İzmir Karabağlar’da kurulan ve kısa bir sürede 1000 üyeye ulaşan İzmir Kadınlar Birliği Derneği, 17 Ekim’de gelenekselleşen kuruluş yıl dönümü etkinliklerine hazırlanıyor. Karabağlar Uğur Mumcu Tesisleri’nde saat 10.30’da başlayacak etkinlik için sembolik bir rakamla bilet satışı yapan dernek üyesi kadınlar, yıl boyunca dernekte hazırladıkları el işlerini de sergileyecek. Ayrıca Kızılay kan bağışı aracının da hazır bulunacağı etkinlik sırasında kan bağışı da yapılacak. El işi kermesinden elde edilecek gelir ise ihtiyaç sahibi öğrenciler için burs sağlamak üzere ayrılacak.

CANIMIZ VATANA, KANIMIZ KIZILAY’A

Hazırlıkların hızla devam ettiğini belirten İZKAB Dernek Başkanı Aydan Kurt, üye sayılarının 1000 kadını geçtiğini ve sosyal sorumluluk projelerine çok önem veren bir dernek olduklarını belirtti. Eski İzmir bölgesindeki kadınlar için önemli bir sosyal alan yaratan dernekte yıl boyunca el işi ürünler üretildiğini anlatan Aydan Kurt, “3. kuruluş yıl dönümümüze tüm bürokrat, siyasi parti temsilcileri, milletvekillerimiz ve vekil adaylarımız, belediye başkanları ve Karabağlar Kaymakamımızı davet ediyoruz. Sembolik bir rakamla sunduğumuz biletlerimizin geliri ile etkinliğin masrafını çıkarmayı, el işi göz nuru ürünlerimizin satışı ile de çocuklarımızın eğitim giderlerine katkı sağlamayı, dar gelirli ailelerimizi mutlu etmeyi planlıyoruz. Ayrıca geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kızılay Ege Bölge Temsilcimiz Gökay Gök ile de ortak “Canımız Vatana, Kanımız Kızılay’a” sloganı ile kan bağışı projemizi gerçekleştireceğiz. Tüm misafirlerimizin ve dernek üyesi kadınlarımızın kan bağışında bulunmasını bekliyoruz” dedi.  




Kaynak: İZKAB

Editör: Zeynep Genç Alpdoğan/ [email protected]

Bu haber 593 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI